Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme
Medlemmer

Tre nye ansigter i bestyrelsen hos Dansk Fjernvarme

Den ordinære generalforsamling i Dansk Fjernvarme sendte nye folk i bestyrelsen for Dansk Fjernvarme. I alt er der nu tre nye medlemmer af bestyrelsen.

18. apr. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk

Direktør i Skive Fjernvarme, Tage Meltofte, samt direktør i Greve Fjernvarme, Line Carlsen, blev valgt ind i bestyrelsen, mens formand for bestyrelsen i Hadsund Fjernvarme, Knud Erik Jensen (t.h.), fandt vej til bestyrelsen via sin tidligere post som suppleant. Foto: Jesper Voldgaard.

 • Læs op

Indhold

  Torsdagens generalforsamling i Dansk Fjernvarme skulle stemme om i alt otte ud af 17 pladser i bestyrelsen, og det endte med, at der skete nyvalg til to af posterne, hvor der var kampvalg i fire af valggrupperne. Det blev udfaldet af afstemningen på Hotel Scandic i Kolding torsdag formiddag.

  I Valggruppe 1 var der kampvalg, og det gav genvalg til direktør i Kredsløb, Bjarne Munk Jensen, og Henrik Plougmann Olsen, direktør i HOFOR. Der var også kampvalg til posten som suppleant, der gik til direktør i Aalborg Forsyning, Jesper Høstgaard-Jensen.

  Der var ligeledes kampvalg til Valggruppe 2, der endte med at pege på direktør i Greve Fjernvarme, Line Carlsen, og Tage Meltofte, direktør i Skive Fjernvarme, som de to nye medlemmer af bestyrelsen. De afløser Per Sørensen, direktør i Hjørring Fjernvarme, og Jan Clement, der er direktør i Aars Fjernvarme, der for begges vedkommende ikke genopstillede.

  På suppleantposten var der genvalg til direktør i Assens Fjernvarme, Marc Roar Hintze.

  Valggruppe 3, 4 og 6

  For Valggruppe 3 var der genvalg til bestyrelsen. Driftsleder Henrik L. Jensen fra Ølgod Varmeselskab og driftsleder Henrik Rohde fra Høng Varmeværk fik genvalg uden modkandidater, mens direktør Jim Larsen fra Brædstrup Fjernvarme fik genvalg som suppleant.

  I Valggruppe 4 var der også kampvalg, men det endte med genvalg til Poul Kristensen, der er formand for Sdr. Herred Kraftvarmeværker. På suppleantposten var der derimod tale om nyvalg til bestyrelsesmedlem i Køge Varme, Line Krogh Lay..

  Endelig var der også kampvalg i Valggruppe 6, hvor der var en enkelt post, der skulle besættes. Det endte med genvalg til direktør for Vestforbrænding, Steen Neuchs Vedel. Ny suppleant bliver Louise Langbak Hansen, der er udviklingschef i Vestforsyning.

  Suppleant rykker i bestyrelsen

  Fra Valggruppe 3 kommer der også et nyt ansigt i bestyrelsen – helt uden valg. Den hidtidige suppleant, formand i Hadsund Fjernvarme, Knud Erik Jensen, skifter nemlig suppleant-titlen ud med medlem af bestyrelsen, fordi den hidtidige på posten fra Valggruppe 3, Morten Juhl Lassen, formand i Hedensted Fjernvarme, ikke længere kan varetage sin plads.

  For ganske nylig tabte han nemlig sin bestyrelsespost i Hedensted Fjernvarme på den årlige generalforsamling, og derfor måtte han – uden at være på valg – trække sig fra bestyrelsen i Dansk Fjernvarme.

  Ny suppleant for Knud Erik Jensen fra Valggruppe 3 er Anders Rønshof, der er bestyrelsesformand i Egtved Varmeværk.

  Andre klikkede på...