Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme

Udstiller: De høje forventninger til Landsmøde 2024 blev indfriet

Salgsdirektør Erik B. Nielsen fra S. Sørensen tog turen fra Thisted til Bella Center Copenhagen for at opleve Landsmøde 2024 med egne øjne. Han ser allerede frem imod næste år.

25. okt. 2024
Tekst af Karen Grønning Mikkelsen, kgm@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Salgsdirektør, Erik B. Nielsen, fra S. Sørensen vidste godt, at Dansk Fjernvarmes Landsmøde er et af branchens mest populære arrangementer, men det kom alligevel bag på salgsdirektøren fra Thisted, hvor hurtigt standene til Landsmødet blev meldt udsolgt. 

    - Vi har undervurderet, hvor hurtigt det gik, fortæller Erik B. Nielsen.

    Derfor har S.Sørensen været i venteposition indtil i mandags, hvor den nordjyske virksomhed røg af ventelisten og i stedet kom på listen over deltagere til Landsmødet 2024.

    - Vi blev vildt glade for at ryge af ventelisten. Den fejl laver vi ikke næste år. Der tilmelder vi os så snart, det er muligt, understreger salgsdirektøren.

    Den nordjyske salgsdirektør havde inden turen gik mod Bella Center Copenhagen store forventninger til Dansk Fjernvarmes landsmøde. Hans forventninger er i den grad blevet indfriet. 

    - Jeg er blæst bagover, hvor stort Landsmødet er, og hvor godt det er. Det har været en fornøjelse at være med.

    - Der har været en masse besøgende på vores stand. Vi har fået netværket og delt en masse visitkort ud, uddyber Erik B. Nielsen.

    Udover at få netværket så har det for S. Sørensen-virksomheden været positivt, at dette års landsmøde foregår i hovedstaden, da den nordjyske virksomhed har flere kunder på Sjælland.

    - Vi har haft god tid på standen til både at møde vores sjællandske kunder og potentielle nye kunder. Det har medført nogle gode snakke. 

    Udover at ville undgå en potentiel venteliste næste år, tøver salgsdirektøren heller ikke med næste år at tilmelde sig aftenarrangementet til landsmødet.

    - Vi ville så gerne have været med i Wallmans i går aftes. Det er vi vildt ærgerlige over at misse, så næste år vil vi ikke glip af landsmødets aftenarrangement. 

    Salgsdirektøren, Erik B. Nielsen, fra S. Sørensen har kun ros til over for Landmøde 2024.

    - Det hele spiller, appen den fungerer bare, og det har været en behagelig oplevelse. 

    Skriv kommentar

    Andre klikkede på...