Gå til hovedindhold
Dansk Fjernvarme

EU-valg forude: Dansk Fjernvarme giver indsigt

Den 9. juni går danskerne til stemmeurnerne for at vælge medlemmer til Europa-Parlamentet. Dansk Fjernvarme følger valget med fokus på energiområdet.

25. apr. 2024
Tekst af Flemming L. Rasmussen, fr@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Har EU viljen og styrken til for alvor at drive Europas grønne omstilling fremad? Og hvordan vil det snarlige valg påvirke situationen?

    Med de spørgsmål som afsæt tog Dansk Fjernvarme i den seneste udgave af magasinet Fjernvarmen hul på vores dækning af det kommende valg til EU-Parlamentet.

    I den kommende tid frem imod valget vil Dansk Fjernvarme således rette spotlyset på det kommende valg – set med energibriller på.

    Samtidig har Dansk Fjernvarme også sat gang i en besøgsrække, hvor vi har inviteret en stribe topkandidater til valget ud hos fjernvarmeselskaberne som afsæt for en snak om grøn omstilling og fjernvarmens rolle i den – både herhjemme og i Europa.

    De første besøg er allerede fundet sted og på vores hjemmeside findes således allerede nu artikler og video-interviews fra Anders Vistisens (DF) besøg hos Viborg Varme og Jan Kristoffersens (Å) besøg hos Greve Fjernvarme.

    Moderaternes spidskandidat Stine Bosse har desuden besøgt Forsyning Helsingør i hendes hjemby, og artikel og video herfra er online en af de kommende dage.

    Her på hjemmesiden og i nyhedsbrevene vil du også kunne opleve et gensyn med artiklerne fra temasektionen i det seneste fjernvarmemagasin, der som nævnt handlede om valget. Flere af artiklerne i nye og længere versioner.

    I tiden frem mod valget vil flere nye artikler komme til.

    God læselyst – og godt valg den 9. juni.

    Andre klikkede på...