Gå til hovedindhold
Medlemmer
Ledelse & Bestyrelse

Odsherred Forsyning: Direktør siger farvel

Fanny Villadsen stopper som administrerende direktør i Odsherred Forsyning med udgangen af maj. Der er brug for friske kræfter, siger hun.

01. maj 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk

- Der er brug for friske kræfter til at finde de bedste løsninger i en svær situation, siger Fanny Villadsen om sin opsigelse som administrerende direktør for Odsherred Forsyning. Foto: Odsherred Forsyning.

 • Læs op

Indhold

  Odsherred Forsynings administrerende direktør, Fanny Villadsen, har valgt at opsige sin stilling og stopper i forsyningen med udgangen af maj 2024. Det sker i forlængelse af den turbulens, som forsyningsselskabet har gennemgået de seneste måneder.

  Ifølge en pressemeddelelse lægger Fanny Villadsen ikke skjul på, at det har været en svær situation, som har sat hende under pres døgnet rundt, og at det har ført til beslutningen om at lade andre komme til roret for Odsherred Forsyning.

  Samtidig bliver der skiftet ud på såvel formandsposten som flere af de øvrige pladser i bestyrelsen for Odsherred Forsyning, og dermed er det ifølge Fanny Villadsen også tid til, at hun giver den nye bestyrelse mulighed for at sætte retningen uden hende.

  − Det står klart for mig, at den nye bestyrelse bør vælge deres egen direktør. Der er brug for friske kræfter til at finde de bedste løsninger i en svær situation, siger Fanny Villadsen.

  Siden 2019 har hun været administrerende direktør for Odsherred Forsyning, men forinden har hun været omkring andre funktioner i forsyningen, siden hun første gang fik job i forsyningen for mere end 11 år siden: Direktionsassistent, kommunikationsansvarlig og administrationschef.

  − Jeg holder meget af Odsherred og folkene her, så jeg stiller naturligvis min viden til rådighed for den kommende direktør og bestyrelsesformand, siger hun i pressemeddelelsen.

  Hun tiltræder en ny stilling den 1. juni, men ønsker endnu ikke at oplyse, hvor det nye job fører hende hen.

  Andre klikkede på...