Gå til hovedindhold

Projekter

23 resultater

FjernvarmeVækst

24. jan. 2023
Analyser & Udvikling
Sektorintegration

Projektet er i sin sidste fase, hvor en række demonstrationprojekter har fået tilskud til at demonstrere energiteknologi. I takt med at demonstrationsprojekterne bliver færdige bliver de lagt online på denne hjemmeside.

Inspirationskatalog for store varmepumper 2022

24. okt. 2022
Varmepumper & Elkedler
Produktion

Dette inspirationskatalog er et supplement til det inspirationskatalog, som blev udgivet i 2017 på opdrag fra Energistyrelsen. Inspirationskataloget indeholder beskrivelser af konkrete anvendelser af varmepumper i danske fjernvarmesystemer.

ReUseHeat

05. jan. 2021
Sektorintegration
Produktion

EU-projektet skal demonstrere avancerede, reproducerbare og skalerbare systemer til udnyttelse af overskudsvarme fra ukonventionelle bynære kilder.

Inspirationskatalog for samarbejde mellem virksomheder og fjernvarmeselskaber

17. feb. 2020
Analyser & Udvikling
Sektorintegration

Grøn Energi har stået i spidsen for tilblivelsen af et nyt inspirationskatalog, der skal inspirere både virksomheder og fjernvarmeselskaber til fælles samarbejde. Kataloget blev lanceret den 27. januar 2020 – og en ajourført version er lagt online den 17. februar.

RE-INVEST

02. jan. 2020
Sektorintegration
Klima- & Miljøforhold

RE-INVEST har til formal at designe robuste og omkostnings-effektive investeringsstrategier som vil være med til at facilitere en effektiv transformation mod et bæredygtig og 100 % vedvarende energi system i Danmark og Europa.

Local Heating Concepts for Power Balancing

28. mar. 2019
Analyser & Udvikling
Sektorintegration

Grøn Energi er med som sparringspartner på projekt der skal udnytte synergi potentialet mellem fjernvarme og el.