Gå til hovedindhold
Medlemmer
Ledelse & Bestyrelse

Odsherred har fundet sin administrerende direktør

Pernille Ingildsen overtager fra den 15. august posten som administrerende direktør i Odsherred Forsyning.

10. jul. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
 • Læs op

Indhold

  Odsherred Forsyning har ansat Pernille Ingildsen blandt 40 ansøgere som ny administrerende direktør, hvor hun afløser Torben Greve, der siden maj i år har været konstitueret direktør i forsyningen. Pernille Ingildsen er 52 år og tiltræder stillingen fra den 15. august, fremgår det af en pressemeddelelse.

  - Vi er utroligt glade for at byde Pernille Ingildsen velkommen til Odsherred Forsyning. Hendes store erfaring og innovative tilgang til ledelse og projektstyring vil være vigtig i vores bestræbelser på at sikre en stabil og bæredygtig forsyning for vores kunder, udtaler bestyrelsesformand Susan Münster.

  Pernille Ingildsen kommer fra en stilling som chef for plan og projekt i Hillerød Forsyning, hvor hun har spillet en central rolle i udviklingen af innovative og bæredygtige løsninger inden for vandsektoren.

  Hun har en omfattende baggrund inden for forsyningssektoren og bringer en bred vifte af erfaringer med sig fra tidligere roller i branchen, blandt andet fra ledende stillinger hos både Hillerød Forsyning og Kalundborg Forsyning, mens hendes akademiske baggrund inkluderer en Ph.d. fra Lund Universitet og en MSc fra Danmarks Tekniske Universitet.

  LÆS TIDLIGERE ARTIKLER OM ODSHERRED FORSYNING

  - Jeg glæder mig til at tiltræde som ny direktør i Odsherred Forsyning. Det er med åbne øjne, at jeg træder ind i en forsyning, som er i krise, siger Pernille Ingildsen om sit kommende job i forsyningen, der tidligere på året mistede sin daværende direktør og dele af sin bestyrelse – herunder formanden – på grund af voldsomme økonomiske problemer.

  - Der er i Odsherred Forsyning rigtig meget godt at bygge videre på – der er gode og loyale medarbejdere, som hver dag møder ind og yder deres bedste. Sammen har vi en væsentlig opgave i at komme bedst muligt gennem den nuværende krise, så beboere i Odsherred igen får tillid til forsyningen. Målet er, at Odsherred igen får en velfungerende, bæredygtig og omkostningseffektiv forsyning, udtaler Pernille Ingildsen.

  Privat er Pernille Ingildsen bosiddende i Ejby i Lejre Kommune og har to voksne børn og er desuden aktiv i organisationen Bedre Psykiatri.

  Andre klikkede på...