Gå til hovedindhold
Medlemmer
Ledelse & Bestyrelse

Odsherred har fundet sin administrerende direktør

Pernille Ingildsen overtager fra den 15. august posten som administrerende direktør i Odsherred Forsyning.

10. jul. 2024
Tekst af Kim Vejrup, kve@danskfjernvarme.dk
  • Læs op

Indhold

    Odsherred Forsyning har ansat Pernille Ingildsen blandt 40 ansøgere som ny administrerende direktør, hvor hun afløser Torben Greve, der siden maj i år har været konstitueret direktør i forsyningen. Pernille Ingildsen er 52 år og tiltræder stillingen fra den 15. august, fremgår det af en pressemeddelelse.

    - Vi er utroligt glade for at byde Pernille Ingildsen velkommen til Odsherred Forsyning. Hendes store erfaring og innovative tilgang til ledelse og projektstyring vil være vigtig i vores bestræbelser på at sikre en stabil og bæredygtig forsyning for vores kunder, udtaler bestyrelsesformand Susan Münster.

    Pernille Ingildsen kommer fra en stilling som chef for plan og projekt i Hillerød Forsyning, hvor hun har spillet en central rolle i udviklingen af innovative og bæredygtige løsninger inden for vandsektoren.

    Hun har en omfattende baggrund inden for forsyningssektoren og bringer en bred vifte af erfaringer med sig fra tidligere roller i branchen, blandt andet fra ledende stillinger hos både Hillerød Forsyning og Kalundborg Forsyning, mens hendes akademiske baggrund inkluderer en Ph.d. fra Lund Universitet og en MSc fra Danmarks Tekniske Universitet.

    - Jeg glæder mig til at tiltræde som ny direktør i Odsherred Forsyning. Det er med åbne øjne, at jeg træder ind i en forsyning, som er i krise, siger Pernille Ingildsen om sit kommende job i forsyningen, der tidligere på året mistede sin daværende direktør og dele af sin bestyrelse – herunder formanden – på grund af voldsomme økonomiske problemer.

    - Der er i Odsherred Forsyning rigtig meget godt at bygge videre på – der er gode og loyale medarbejdere, som hver dag møder ind og yder deres bedste. Sammen har vi en væsentlig opgave i at komme bedst muligt gennem den nuværende krise, så beboere i Odsherred igen får tillid til forsyningen. Målet er, at Odsherred igen får en velfungerende, bæredygtig og omkostningseffektiv forsyning, udtaler Pernille Ingildsen.

    Privat er Pernille Ingildsen bosiddende i Ejby i Lejre Kommune og har to voksne børn og er desuden aktiv i organisationen Bedre Psykiatri.

    Skriv kommentar

    Andre klikkede på...