Gå til hovedindhold
Temadag
PtX & CCUS
Sektorintegration
Kun for medlemmer

Seminar om CO2-fangst og CCUS til fjernvarmeselskaber

Kom og bliv klogere på teknologier til CO2-fangst og udviklingen af området, når Dansk Fjernvarme sammen med Teknologisk Institut inviterer til seminar om CO2-fangst og CCUS hos fjernvarmeselskaber.

Dette seminar giver fjernvarmeselskaberne en unik mulighed for at dykke ned i den spændende verden af CO2-fangst og Carbon Capture, Utilization and Storage (CCUS) inden for fjernvarmesektoren.

Vær med til at høre om myndighedernes rolle, teknologileverandørers løsninger og fjernvarmeværkers planer inden for CCUS. Teknologisk Institut vil også præsentere perspektiver og teknologier på området.

Tag med på en rundvisning på Teknologisk Instituts Carbon Capture Lab og få mulighed for networking med relevante aktører. Vi ser frem til en dag med faglig videnudveksling og netværksmuligheder, der kan inspirere og drive udviklingen mod en mere bæredygtig fremtid.

Programmet for dagen er under udarbejdelse og kan ses her på siden, ligeså snart det er klar.

Er temadagen noget for dig?

Temadagen er for dig, der er bestyrelsesmedlem, direktør, driftschef eller lignende i et fjernvarmeselskab.

Temdagen er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest fredag den 13. september 2024.

Praktisk information og betingelser

Vil du vide mere om persondata, afbudsvilkår og andre betingelser, så læs videre her:

Praktisk information og betingelser

Samme sted finder du kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer, eller hvis du har brug for hjælp til tilmelding eller afbud.