Gå til hovedindhold
Webinar
Energipriser
Jura
Køb optagelse

Webinar: Energistyrelsen giver status på energikrisen

Hør Energistyrelsen og Dansk Fjernvarme fortælle om, hvordan situationen er i forhold til energikrisen, og bliv klogere på, hvad man kan forvente i forhold til den kommende varmesæson. Hvordan kan selskaberne forberede sig bedst muligt?

Webinaret blev afholdt den 16. juni 2023. Du kan købe adgang til optagelsen i en begrænset periode. Prisen er 525 kr. ekskl. moms for medlemmer af Dansk Fjernvarme og Grøn Energi. For ikke-medlemmer er prisen 695 kr. ekskl. moms. Send en mail til tilmelding@danskfjernvarme.dk.

Der er i øjeblikket forholdsmæssigt ro på energipriserne i Danmark. Men fjernvarmeselskaberne skal stadig indstille sig på, at vinteren 2023/24 kan byde på meget uro og høje priser.

Det sætter vi fokus på i dette webinar, hvor chefkonsulent Malene Hein Nybroe fra Energistyrelsen deltager med indlæg.

Sammenfaldet af tørke, ingen vind og meget høje gaspriser var ekstraordinært forud for varmesæsonen 2022/23, hvilket skabte uhørt høje el- og gaspriser. Vi har redet os igennem den ’perfekte storm’, og forberedelserne til den kommende varmesæson er gode. Men det er ikke ensbetydende med, at vi ikke igen kan opleve meget uro på energimarkederne og høje priser.

Der er stadig udpræget tørke i Sydeuropa, og fortsætter den, vil det sætte sit præg på energimarkederne. I Tyskland forudser man stadig større prisstigning til den kommende vinter.

På dette webinar gennemgår Dansk Fjernvarme sammen med Energistyrelsen situationen på energiområdet, og vi kommer med vores bud på, hvad fjernvarmeselskaberne skal forberede sig på i den kommende varmesæson.

Under webinaret vil der løbende være mulighed for at stille spørgsmål til indlægsholderne.

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt.

Du vil senest én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

På webinaret kan du bl.a. høre:

  • Situationen lige nu og fremadrettet – set fra Energistyrelsens bord
    Malene Hein Nybroe, Energistyrelsen
  • Situationen omkring elmarkedet
    Henrik Rønne Thomsen, Dansk Fjernvarme
  • Dansk Fjernvarmes vurdering af situationen og anbefalinger
    Kim Behnke, Dansk Fjernvarme

Praktisk information og betingelser

Vil du vide mere om persondata, afbudsvilkår og andre betingelser, så læs videre her:

Praktisk information og betingelser

Samme sted finder du kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer, eller hvis du har brug for hjælp til tilmelding eller afbud.

Mødeleder

Anders Jespersen

Anders Jespersen er ansat som seniorkonsulent i Dansk Fjernvarme, hvor han blandt andet arbejder med tariffer, strategisk energiplanlægning og samfundsøkonomiske analyser. Anders underviser på flere kurser hos Dansk Fjernvarme.