Gå til hovedindhold

Digitalisering

Fjernvarmeselskaberne optimerer hele tiden deres brug af digitalisering

Digitalisering

Over 2/3 af fjernvarmeselskaberne er allerede i gang med digitaliseringsprojekter til gavn for varmeproduktion og kundernes varmeforbrug.

Ny digitaliseringsstrategi skal accelerere den grønne omstilling

Digitalisering

Torsdag den 5. maj præsenterede regeringen en ny digitaliseringsstrategi, der skal sikre et sikkert digitalt Danmark med acceleration af den grønne omstilling. Fjernvarmesektoren er allerede godt i gang med digitalisering til fordel for hele Danmark.

Digital fjernvarme er bedre fjernvarme

Digitalisering

Dansk Fjernvarme er positive overfor anbefalingerne fra Regeringens Digitaliseringspartnerskab, der netop har offentliggjort sine forslag til øget digitalisering.

Fjernvarmen nr. 4, august 2021

Digitalisering
Dansk Fjernvarme

DK2020 – Kommunale energihandlingsplaner De danske kommuner har kastet sig over energiplanlægningen med fornyet intensitet i regi af det såkaldte DK2020-projekt. Tema-sektionen i august-nummeret ser på, hvilke muligheder det giver fjernvarmeselskaberne.

Der er et stort besparingspotentiale ved digitalisering

Digitalisering

Ny rapport understreger, at fjernvarmeselskaberne kan spare mange penge på dynamisk databaseret drift fra bl.a. fjernaflæste målere.

Potentialet ved dynamisk datadrevet temperaturregulering i fjernvarmesektoren

Digitalisering

Der er potentiale for besparelser på omkring 790 mio. kr. på landsplan ved at implementere datadrevet temperaturregulering i driften af fjernvarmeværker.