Gå til hovedindhold
Webinar
Biomasse
Administration & Økonomi
Køb optagelse | Kun for medlemmer

Webinar om bæredygtighedskrav for træbiomasse for 2,5 MW kedler

Hvad skal man dokumentere i forhold til bæredygtighedskravene til træbaseret biomasse, og hvad indeholder lovgivningen? Hør mere om dette på webinaret.

Webinaret blev afholdt den 14. april 2023. Du kan købe adgang til optagelsen i en begrænset periode. Prisen er 525 kr. ekskl. moms. Send en mail til tilmelding@danskfjernvarme.dk.

Den 1. juli 2023 vil bæredygtighedskravene for træbiomasse komme til at omfatte kedler ned til 2,5 MW. På dette webinar vil lovgivningen blive gennemgået – med særlig fokus på bæredygtigheds- og dokumentationskrav for træbaseret biomasse for værker med kedler fra 2,5 MW.

På webinaret kan du bl.a. høre om:

  • Træbaseret biomasse
  • Dokumentationskrav
  • Certificeringer

Er webinaret noget for dig? 

Webinaret henvender sig til fjernvarmeselskaber, som har en kedel på 2,5 MW, der anvender træbaseret biomasse. 

Webinaret er kun for medlemmer af Dansk Fjernvarme. 

Alle deltagere vil få adgang til en optagelse af webinaret og de viste slides i en måned efter afholdelsen. Så selvom du ikke har mulighed for at deltage i selve webinaret, kan du via din tilmelding se optagelsen på et andet tidspunkt. 
 
Du vil én hverdag inden webinarets afholdelse modtage en mail med linket til webinaret samt yderligere vejledning.

Vi glæder os til at modtage din tilmelding senest tre hverdage før webinaret.

Du deltager i webinaret via din computer eller tablet/smartphone. Som udgangspunkt skal du ikke bruge webcam, men det er en fordel at bruge høretelefoner. Hvis lyden/billedet er meget ustabil, kan det være en fordel at tilslutte din PC til en kabelforbindelse i stedet for wifi. Du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til underviseren via en chat.

Praktisk information og betingelser

Vil du vide mere om persondata, afbudsvilkår og andre betingelser, så læs videre her:

Praktisk information og betingelser

Samme sted finder du kontaktoplysninger, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende vores kurser og arrangementer, eller hvis du har brug for hjælp til tilmelding eller afbud.

Indlægsholder

Maria Dahl Hedegaard

Maria Dahl Hedegaard arbejder som fagkonsulent hos Dansk Fjernvarme, særligt indenfor områderne biomasse, bæredygtig biomasse, geotermi og fjernkøling.