Gå til hovedindhold

Guide til konverteringer

8 resultater

Etablering og udbud af konverteringsprojektet

Konverteringer

Med projektgodkendelse og et eventuelt tilskud på plads er det nu blevet tid til at konverteringsprojektet skal gennemføres fysisk.

Indsende projektforslag til godkendelse og høringsperiode

Konverteringer

Når fjernvarmeselskabet sammen med rådgiveren står med et færdigt projektforslag, kan det indsendes til kommunen til godkendelse.

Udarbejdelse af projektforslag og ansøgning om tilskud

Konverteringer

Det er nu tid til, at det endelig projektforslag, som kommunen skal godkende, udarbejdes. Her foretager selskabet sammen med rådgiveren forskellige justeringer af konverteringsprojektet i forhold til selskabs og samfundsøkonomi.

Snak med kommunen

Konverteringer

Senest på dette tidspunkt skal fjernvarmeselskabet gå i dialog med kommunen omkring konverteringsprojektet.

Snak med eventuelle ambassadører

Konverteringer

Hvis fjernvarmeselskabet har adgang til ambassadører, der kan fortælle om fjernvarme i området, så er det nu tid til at tage en snak med disse ambassadører. Ambassadørerne skal klædes på, så de kan begynde deres arbejde med at fortælle om konverteringsprojektet.

Snak med rådgiver om bruger-, selskabs- og samfundsøkonomi

Konverteringer

I de fleste tilfælde bør selskabet få assistance af en rådgiver til at få planlagt konverteringsprojektet. En stor del af planlægningen vil være bruger- og selskabsøkonomien i projektet.

Strategiske overvejelser i selskabets bestyrelse

Konverteringer

Der er en lang række strategiske beslutninger, som selskabets bestyrelse og ledelse skal tage inden man begynder på konverteringsprojektet. Her gennemgår vi nogle af disse beslutninger.

Opstart af et konverteringsprojekt

Konverteringer

Et konverteringsprojekt vil typisk opstå på 3 forskellige måder, læs mere om de tre måder og få tips og gode råd til start på et konverteringsprojekt.